Download gratis e-bog
Sådan styrker du dine evner som ejerleder Download vores gratis e-bog med værktøjer, tips og tricks til, hvordan du styrker dine evner som ejerleder. Download her
Menu Luk
Download gratis e-bog
Sådan styrker du dine evner som ejerleder Download vores gratis e-bog med værktøjer, tips og tricks til, hvordan du styrker dine evner som ejerleder. Download her
Download gratis e-bog
Sådan styrker du dine evner som ejerleder Download vores gratis e-bog med værktøjer, tips og tricks til, hvordan du styrker dine evner som ejerleder. Download her

Cookies og fortrolighedspolitik

Cookies og fortrolighedspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores
indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles
oplysninger,bør du slette dine cookies (se
vejledning
) og
undlade viderebrug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og
hvilke tredjeparter,der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det
formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde
skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du
kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • LinkedIn Analytics
  • LinkedIn Ads
  • AdForm
  • Sleeknote

Se mere her: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter
vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af
indhold,hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som
bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din
computer,tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på
(interesser). I detomfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles
desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med
oprettelse af logineller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt
bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i
øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst
sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de
services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at
optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke
længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er
derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og
alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se
hvilketredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af
annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende
oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi
anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre
indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet
oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet
eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@jonathan-as.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til
Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Jonathan A/S
Vestermøllevej 7, Fruering
8660 Skanderborg
Telefon: +(45) 86 57 22 88
E-mail: kontakt@jonathan-as.dk